Karoline & Martin

Innan vår bröllopsdag visste vi inte att det var möjligt att via fotografering fånga och samla så många olika känslor på bild. Det känns äkta, vi vet att bilderna är spontana, du har fångat ögonblick. Du gjorde arbetet, vi kunde njuta av stunden. Tack vare din fantastiska insats som fotograf har vi nu bevarat denna härliga dag och alla känslor som ett levande minne! Jessica, du är en talang – vi är dig evigt tacksamma!


Malin & Joakim

Visst längtade vi efter det som komma skulle, mer än någonting annat. När vi sedan fick se resultatet av en dag vid havet blev det helt plötsligt verkligt – vi ska bli föräldrar! Du har fångat vår längtan och kärlek till varandra och vår lille kille i magen. Vi har nu de finaste bilder av lugnet före stormen och de kunde inte ha varit bättre. Vi ser fram emot att anlita dig igen för att dokumentera det finaste vi har; varandra!


Jennilie & Jimmy

Tusen tack Jessica – för att du med en lättsam, förståelig och entusiastisk inställning fångade varje minut av vår stora dag, till obeskrivligt äkta bilder.